Menu
Voorgerechten
Noordzeevis soep
7,50
Graved lax
13
met roggebrood
Broodplankje
7,50
met diverse dips
Huisgerookte eendenborst
10,50
met savooiekool en notenbroodkrokant
Bietentartaar
9,50
Hoofdgerechten
Gepofte knolselderij
18,50
met saus de Café de Paris
Kaasfondue
24,50 p.p.
met krieltjes, komkommer, tomaat, brood en zilveruitjes
Nederlandse lamsschenkel
27,50
met parelgort en groentes
Mosselen van het wad
25
met frietjes en ravigotesaus in bier van Vlieland
Ribeye van het Friese weiderund
27,50
met bearnaisesaus, groentes en aardappelgarnituur
De Prins burger
21,50
met bleu de Wolvega, rode uiencompôte, en frietjes
Nagerechten
Appel kruimel
9,75
met bramencompôte, boerenroomijs en vanillesaus
Kaasplankje
11,50
met pruimen-hazelnootbrood
Chocoladetaart
8,50
huisgemaakt, met granité bloedsinaasappel
Roomijs van ijsboerderij de Mar
6,75
ijsje met bessencompôte en slagroom